پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی - دانلود کامل
پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی
پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:64 اسلاید برخی از اسلایدها:رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet):تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شودانواع متداول :رژیمهای روتین...

پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی رژیم غذایی بیمارستان

دانلود فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:64 اسلاید برخی از اسلایدها:رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet):تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شودانواع متداول :رژیمهای روتین بیمارستانی عبارتند از : رگولار ، رژیم مایع و رژیم نرم رژیم غذایی رگولار:راهنمای برنامه ریزی :  باید با توجه به شرایط بالینی بیمار رژیم...

پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی رژیم غذایی بیمارستان

فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:64 اسلاید برخی از اسلایدها:رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet):تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شودانواع متداول :رژیمهای روتین بیمارستانی عبارتند از : رگولار ، رژیم مایع و رژیم نرم رژیم غذایی رگولار:راهنمای برنامه ریزی :  باید با توجه به شرایط بالینی بیمار رژیم غذایی وی از تمامی گروههای اصلی غذایی ( نان و غلات ، شیر و فراورده ها ، گوشت ، حبوبات ، سبزیجات و میوه ها ) در حد تامین نیازهای غذایی روزانه تشکیل شده باشد. موارد تجویز : برای سهولت در تغذیه بیماران در بیمارستان تجویز می شود ولی در درمان غذایی بیماران کاربرد ندارد بعضی ازمهمترین علل تغییر در کیفیت و کمیت رژیم غذایی رگولار: لزوم تغییر در قوام و غلظت غذاهای مصرفی مانند استفاده از رژیم غذایی نرم ( آسیبهای فک ، دهانی و...) ، موارد کاربرد رژیم مایع رقیق یا غلیظ ( دیسفاژی )لزوم افزایش یا کاهش در محتوای انرژی غذایی مصرفی ؛ مانند استفاده از رژیم غذایی پرکالری یا کم کالری تغییر در میزان مصرف یک یا چند ماده مغذی مانند استفاده از رژیم غذایی پرپروتئین ( سوختگی ، فقر پروتئینی و...)یا کم سدیم ( هیپرتانسیون )افزایش یا کاهش مواد غذایی پرحجم ، مانند کاربرد رژیم غذایی محدود از فیبر یا پر فیبرتغییر در تعداد وعده...

نمونه اصول سوالات پیک اولی مخصوص کلاس اولی ها انواع پاورپوینت در مورد دنباله فيبوناچي  و دنباله لوكاس پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی پاورپوینت در مورد بررسی سندی عهد جدید -حضرت عیسی و انجیل نمونه سوالات پیک اولی مخصوص کلاس اولی ها تحقیق و درباره پستهای انتقال وتوزیع برق و مهمترین سوالات همراه با جوابهای آزمون استخدامی اپراتوری پستهای انتقال پاورپوینت درمورد شناخت ویروسهای کامپیوتری.پروژه پایانی مهندسی کامپیوتر تمام گرایشها بیمارستانی پروژ کار آفرینی در موردشرکت بسته بندی حبوبات و خشکبار پاورپوینت اصول در مورد تجهیزات ایمنی و انتخاب تجهیزات حفاظت فردی در کارگاهها و محیطهای صنعتی نمونه اصول سوالات آزمون مصاحبه قضاوت همراه با جواب پاورپوینت تحقیق در مورد هدایت الهی تحقیق در مورد اینکه زیست بوم ها در خطرند چرا و چگونه زیستگاه ها تخریب می شوند؟ تهیه تحقیق در مورد اینکه چگونه می توانیم در محیط مدرسه اخلاق و ادب را تمرین کنیم؟ نمونه سوالات چهار گزینه ای همراه با جواب آزمون گچکاری ساختمان

 پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی

فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:64 اسلاید

 

برخی از اسلایدها:

رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet):

تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شود
انواع متداول :رژیمهای روتین بیمارستانی عبارتند از : رگولار ، رژیم مایع و رژیم نرم
رژیم غذایی رگولار:
راهنمای برنامه ریزی :
 باید با توجه به شرایط بالینی بیمار رژیم غذایی وی از تمامی گروههای اصلی غذایی ( نان و غلات ، شیر و فراورده ها ، گوشت ، حبوبات ، سبزیجات و میوه ها ) در حد تامین نیازهای غذایی روزانه تشکیل شده باشد.
موارد تجویز : برای سهولت در تغذیه بیماران در بیمارستان تجویز می شود ولی در درمان غذایی بیماران کاربرد ندارد
بعضی ازمهمترین علل تغییر در کیفیت و کمیت رژیم غذایی رگولار:
لزوم تغییر در قوام و غلظت غذاهای مصرفی مانند استفاده از رژیم غذایی نرم ( آسیبهای فک ، دهانی و...) ، موارد کاربرد رژیم مایع رقیق یا غلیظ ( دیسفاژی )
لزوم افزایش یا کاهش در محتوای انرژی غذایی مصرفی ؛ مانند استفاده از رژیم غذایی پرکالری یا کم کالری
تغییر در میزان مصرف یک یا چند ماده مغذی مانند استفاده از رژیم غذایی پرپروتئین ( سوختگی ، فقر پروتئینی و...)یا کم سدیم ( هیپرتانسیون )
افزایش یا کاهش مواد غذایی پرحجم ، مانند کاربرد رژیم غذایی محدود از فیبر یا پر فیبر
تغییر در تعداد وعده های غذایی ( حالات بالینی که منجر به بی اشتهایی توام با افزایش نیاز بدن به مواد مغذی می شود.
 
 

 


رژیم غذایی رگولار کاربرد رژیم مایع موارد کاربرد رژیم رژیم مایع رقیق مصرفی مانند استفاده غلیظ دیسفاژی لزوم محتوای انرژی غذایی دیسفاژی لزوم افزایش رژیم غذایی مانند استفاده غذایی بیمارستانی کاربرد رژیم رژیم مایع برنامه ریزی nbsp nbsp غذایی رگولار غذایی پرکالری غذایی رگولار تغییر بیماران استفاده افزایش بیمارستانی کاربرد مصرفی بالینی






سایر محصولات :

نمونه سوالات پیک اولی مخصوص کلاس اولی ها


پاورپوینت در مورد دنباله فيبوناچي  و دنباله لوكاس


پاورپوینت در مورد اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی


پاورپوینت در مورد بررسی سندی عهد جدید -حضرت عیسی و انجیل


نمونه سوالات پیک اولی مخصوص کلاس اولی ها


تحقیق درباره پستهای انتقال وتوزیع برق و مهمترین سوالات همراه با جوابهای آزمون استخدامی اپراتوری پستهای انتقال


پاورپوینت درمورد شناخت ویروسهای کامپیوتری.پروژه پایانی مهندسی کامپیوتر تمام گرایشها


پروژ کار آفرینی در موردشرکت بسته بندی حبوبات و خشکبار


پاورپوینت در مورد تجهیزات ایمنی و انتخاب تجهیزات حفاظت فردی در کارگاهها و محیطهای صنعتی


نمونه سوالات آزمون مصاحبه قضاوت همراه با جواب


تحقیق در مورد هدایت الهی


تحقیق در مورد اینکه زیست بوم ها در خطرند چرا و چگونه زیستگاه ها تخریب می شوند؟


تحقیق در مورد اینکه چگونه می توانیم در محیط مدرسه اخلاق و ادب را تمرین کنیم؟


نمونه سوالات چهار گزینه ای همراه با جواب آزمون گچکاری ساختمان



تگ ها :رژیم غذایی رگولار کاربرد رژیم مایع موارد کاربرد رژیم رژیم مایع رقیق مصرفی مانند استفاده غلیظ دیسفاژی لزوم محتوای انرژی غذایی دیسفاژی لزوم افزایش رژیم غذایی مانند استفاده غذایی بیمارستانی کاربرد رژیم رژیم مایع برنامه ریزی nbsp nbsp غذایی رگولار غذایی پرکالری غذایی رگولار تغییر بیماران استفاده افزایش بیمارستانی کاربرد مصرفی بالینی
سایر محصولات