پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن - دانلود کامل
پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

       نوع فایل power point قابل ویرایش 45 اسلاید قسمتی از اسلایدهاچگونگی تبدیل عضله به گوشتمهمترین تغییرات بعد از کشتار1-)  قطع جریان خونالف) تبادل حرارتب) اکسیژن به بافت نمی رسدج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسمد)زمانی که جریان خون قطع می شودمتابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8 می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.  در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود. گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در این دام ها عمل گلیکولیز و تجزیه گلیکوژن قبل از کشتار انجام شده اسید لاکتیک و اسید پروبیوتیک توسط جریان خون در هنگام کشتار دفع می شود در نتیجه گوشت دارای بافت خشک , سفت وتیره است.خاصیت نگهداری آنها بعلت pH بالا و پایین است و بدلیل بافت سفت آنها مواد عمل آورنده براحتی در بافت نفوذ میکند پس در فرآورده های گوشتی کمتر استفاده می شود . فهرست مطالب و اسلایدهامهمترین تغییرات بعد از کشتارقطع جریان خونکاهش فشارگوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)ویژگی های گوشت تازهجمود نعشیمکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است:کوتاه شدن در اثر سرما:برای مبارزه با cold shortening   می توان به یکی از روشهای زیر عمل کرد:کوتاه شدن در اثر انجمادپدیده Rigor mortism با دو پدیده  اصلی همراه است:عوامل موثر بر کاهش اثرات cold shortenin )راههایی که باعث سریع شدن rigor می شود) :چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت:عواملی که قبل از صلابت نعشی باید رعایت کرد:گوشت خامعمل آوری (curing)هدف از استفاده از مواد نظیرbinder، filler، extander عبارتند از:دودی کردن (smoking)  ...

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

دانلود        نوع فایل power point قابل ویرایش 45 اسلاید قسمتی از اسلایدهاچگونگی تبدیل عضله به گوشتمهمترین تغییرات بعد از کشتار1-)  قطع جریان خونالف) تبادل حرارتب) اکسیژن به بافت نمی رسدج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسمد)زمانی که جریان خون قطع می شودمتابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8 می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.  در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود. گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در...

در این پاورپوینت به چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن پرداخته شده است پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

       نوع فایل power point قابل ویرایش 45 اسلاید قسمتی از اسلایدهاچگونگی تبدیل عضله به گوشتمهمترین تغییرات بعد از کشتار1-)  قطع جریان خونالف) تبادل حرارتب) اکسیژن به بافت نمی رسدج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسمد)زمانی که جریان خون قطع می شودمتابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد...

پاورپوینت گوشت ژئومرفولوژی ایران پاورپوینت تبدیل  کاربرد روش های لرزه ای در اکتشاف منابع آب پاورپوینت عضله کانیها وسنگهای صنعتی پاورپوینت آن انواع مخازن زیر زمینی و نمودارهای فازی پاورپوینت آن ماهواره های محیطی و منابع زمینی پاورپوینت بر داده های ساختمان زمین شناسی پاورپوینت بر وظايف يك مربي و سرمربي خوب پاورپوینت تبدیل ورزش و جامعه پذیری پاورپوینت گوشت ورزش پاورپوینت به واليبال پاورپوینت چگونگی نقش مواد معدني در فعاليت هاي ورزشي پاورپوینت بر تاریخچه تربیت بدنی عضله پاورپوینت مكمل غذايي يعني چه پاورپوینت چگونگی دوپینگ در ورزش چیست پاورپوینت وعوامل خلاقیت و نوآوری در مدیریت پاورپوینت تبدیل تاریخچه و قوانین تنیس خاکی پاورپوینت به آسيب هاِي رايج در ميان ورزشكاران رشته تكواندو پاورپوینت به زمین شناسی پاورپوینت عضله آموزش و تربیت پاورپوینت آن بیمه های ورزشی پاورپوینت عضله اشتراك‌گذاری دانش در سازمان‌ها پاورپوینت گوشت كاربرد اصول مديريت در سازمانهاي ورزشي برنامه ريزي پاورپوینت موثر بازيهاي بومي و محلي پاورپوینت عضله آشوب در مدیریت پاورپوینت چگونگی اصول و مباني تربيت بدني پاورپوینت چگونگی توانبخشی پاورپوینت چگونگی روانشناسی احساس و ادراک پاور عضله پوینت نقش بازی در تربیت کودکان پاورپوینت چگونگی طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی) پاورپوینت پاورپوینت انواع خشک کن ها پاورپوینت گوشت پنیر و انواع آن پاورپوینت پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل پاورپوینت آن نفوذ و تعامل اجتماعی پاورپوینت آن طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت بر چارچوب معلمی پاورپوینت به مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت گوشت توليد شكلات و تافي پاورپوینت چگونگی آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری) پاورپوینت بر آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت به شیرین کننده های غذایی پاورپوینت به داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت تبدیل اهمیت و نقش جنگل ها پاورپوینت گوشت نظریه گشتالت کسب به درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل پاورپوینت عضله راه سازی پاورپوینت گوشت کودک آزاری پاورپوینت موثر خلاقیت و نوآوری در مدیریت پاورپوینت موثر طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) پاورپوینت تبدیل کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت پاورپوینت اندازه گیری نیرو گشتاور و کرنش پاورپوینت آن تبدیل آنالوگ به دیجیتال پاورپوینت پاورپوینت بیماری های ناشی از عوامل فیزیکی پاورپوینت پاورپوینت گازها و بخارات پاورپوینت چگونگی ذرات یکسان پاورپوینت چگونگی مکانیک کوانتومی در فضای فاز پاورپوینت وعوامل مکانیک آماری سامانه های بر هم کنشی: روش میدان های کوانتیده پاورپوینت آن تکانه زاویه ای پاورپوینت: موثر مدلسازي تجربي  قابليت شناسائي پاورپوینت گوشت Drude’s classical theory کسب تبدیل درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل پاورپوینت آن شیرین کننده های غذایی پاورپوینت بر طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) پاورپوینت پاورپوینت توانبخشی پاورپوینت به طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی) پاورپوینت بر كاخ هشت بهشت اصفهان پاورپوینت چگونگی انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction) پاورپوینت عضله انواع خشک کن ها پاورپوینت وعوامل تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت آن طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت موثر کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت آن روانشناسی احساس و ادراک پاورپوینت موثر معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر) پاورپوینت آن رادیولوژی پاورپوینت گوشت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده پاورپوینت عضله مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت پاورپوینت موثر آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت چگونگی داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت بر فرایند تولید سوسیس و کالباس پاورپوینت موثر قهوه پاورپوینت بر عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن پاورپوینت عضله اهمیت و نقش جنگل ها پاورپوینت آن حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود پاورپوینت گوشت كنترل نشت در سدهاي خاكي پاورپوینت گوشت توليد شكلات و تافي

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 45 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

چگونگی تبدیل عضله به گوشت

مهمترین تغییرات بعد از کشتار

1-)  قطع جریان خون

الف) تبادل حرارت

ب) اکسیژن به بافت نمی رسد

ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم

د)زمانی که جریان خون قطع می شود

متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.

2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8
می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.
 در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.
گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

در این نوع گوشت ها که بیشتر در مورد دام هایی که دچار استرس و تحریک عصبی شده اند یا دچار بیماری بوده و یا در دماهای بالا نگهداری شده اند اتفاق می افتد ذخایر گلیکوژنی در این دامها مصرف شده و در هنگام کشتار دام بعلت اختلال در ذخایر گلیکوژنی تغییرات مربوط به جمود نعشی و کاهش pH دچار اختلال شده و pH در حد بالایی باقی می ماند بنابراین در این دام ها عمل گلیکولیز و تجزیه گلیکوژن قبل از کشتار انجام شده اسید لاکتیک و اسید پروبیوتیک توسط جریان خون در هنگام کشتار دفع می شود در نتیجه گوشت دارای بافت خشک , سفت وتیره است.خاصیت نگهداری آنها بعلت pH بالا و پایین است و بدلیل بافت سفت آنها مواد عمل آورنده براحتی در بافت نفوذ میکند پس در فرآورده های گوشتی کمتر استفاده می شود .

 

فهرست مطالب و اسلایدها

مهمترین تغییرات بعد از کشتار

قطع جریان خون

کاهش فشار

گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)

ویژگی های گوشت تازه

جمود نعشی

مکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است:

کوتاه شدن در اثر سرما:

برای مبارزه با cold shortening   می توان به یکی از روشهای زیر عمل کرد:

کوتاه شدن در اثر انجماد

پدیده Rigor mortism با دو پدیده  اصلی همراه است:

عوامل موثر بر کاهش اثرات cold shortenin )راههایی که باعث سریع شدن rigor می شود) :

چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت:

عواملی که قبل از صلابت نعشی باید رعایت کرد:

گوشت خام

عمل آوری (curing)

هدف از استفاده از مواد نظیرbinder، filler، extander عبارتند از:

دودی کردن (smoking)

 


nbsp nbsp nbsp کشتارقطع جریان خونکاهش جریان خونکاهش فشارگوشت nbsp فهرست مطالب شود nbsp فهرست خونکاهش فشارگوشت هایdfd فشارگوشت هایdfd تیره اثر سرما برای گوشت تازهجمود نعشیمکانیسم های گوشت تازهجمود nbsp nbsp اسید لاکتیک جریان خون ذخایر گلیکوژنی هنگام کشتار تولید شده تغییرات بعد هایdfd تیره کشتار تغییرات جریان گلیکوژنی لاکتیک تولید اختلال استفاده هنگام rigor






سایر محصولات :

پاورپوینت ژئومرفولوژی ایران


پاورپوینت  کاربرد روش های لرزه ای در اکتشاف منابع آب


پاورپوینت کانیها وسنگهای صنعتی


پاورپوینت انواع مخازن زیر زمینی و نمودارهای فازی


پاورپوینت ماهواره های محیطی و منابع زمینی


پاورپوینت داده های ساختمان زمین شناسی


پاورپوینت وظايف يك مربي و سرمربي خوب


پاورپوینت ورزش و جامعه پذیری


پاورپوینت ورزش


پاورپوینت واليبال


پاورپوینت نقش مواد معدني در فعاليت هاي ورزشي


پاورپوینت تاریخچه تربیت بدنی


پاورپوینت مكمل غذايي يعني چه


پاورپوینت دوپینگ در ورزش چیست


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


پاورپوینت تاریخچه و قوانین تنیس خاکی


پاورپوینت آسيب هاِي رايج در ميان ورزشكاران رشته تكواندو


پاورپوینت زمین شناسی


پاورپوینت آموزش و تربیت


پاورپوینت بیمه های ورزشی


پاورپوینت اشتراك‌گذاری دانش در سازمان‌ها


پاورپوینت كاربرد اصول مديريت در سازمانهاي ورزشي برنامه ريزي


پاورپوینت بازيهاي بومي و محلي


پاورپوینت آشوب در مدیریت


پاورپوینت اصول و مباني تربيت بدني


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت نظریه گشتالت


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت اندازه گیری نیرو گشتاور و کرنش


پاورپوینت تبدیل آنالوگ به دیجیتال


پاورپوینت بیماری های ناشی از عوامل فیزیکی


پاورپوینت گازها و بخارات


پاورپوینت ذرات یکسان


پاورپوینت مکانیک کوانتومی در فضای فاز


پاورپوینت مکانیک آماری سامانه های بر هم کنشی: روش میدان های کوانتیده


پاورپوینت تکانه زاویه ای


پاورپوینت: مدلسازي تجربي  قابليت شناسائي


پاورپوینت Drude’s classical theory


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي



تگ ها :nbsp nbsp nbsp کشتارقطع جریان خونکاهش جریان خونکاهش فشارگوشت nbsp فهرست مطالب شود nbsp فهرست خونکاهش فشارگوشت هایdfd فشارگوشت هایdfd تیره اثر سرما برای گوشت تازهجمود نعشیمکانیسم های گوشت تازهجمود nbsp nbsp اسید لاکتیک جریان خون ذخایر گلیکوژنی هنگام کشتار تولید شده تغییرات بعد هایdfd تیره کشتار تغییرات جریان گلیکوژنی لاکتیک تولید اختلال استفاده هنگام rigor
سایر محصولات