تحقیق درباره پاورپوینت بوقلمون - دانلود کامل
تحقیق درباره پاورپوینت بوقلمون
تحقیق درباره پاورپوینت بوقلمون

تحقیق درباره پاورپوینت بوقلمون

       نوع فایل power point قابل ویرایش 18 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتاریخچه اهلی شدن :بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند .اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو  می باشد .  ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 میلادی بوقلمون را به اروپا برد .دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در ار.پا و آمریکا چنین توجیه می گردد . گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیرو ازنقطه نظرکارکردی درتغذیه بسیاربا اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه گوشت گوساله های بسیار جوان بدون چربی است .امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می توای آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا به صورت کالباس و سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود .نگهداری بوقلمونها تنها به چهار دیواری سالنها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است .تغذیه :جوجه ها مانند سایر طیور در 24 ساعت اول نیازی به غذا ندارند . مقدار غذایی که جوجه ها در...

تحقیق درباره پاورپوینت بوقلمون پاورپوینت بوقلمون

دانلود        نوع فایل power point قابل ویرایش 18 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتاریخچه اهلی شدن :بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند .اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو  می باشد .  ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 میلادی بوقلمون را به اروپا برد .دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در ار.پا و آمریکا چنین توجیه می گردد . گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیرو ازنقطه نظرکارکردی درتغذیه بسیاربا اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه گوشت گوساله های بسیار جوان بدون چربی است .امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می توای آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا به صورت کالباس و سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود .نگهداری بوقلمونها تنها به چهار دیواری سالنها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است .تغذیه :جوجه ها مانند سایر طیور در 24 ساعت اول نیازی به غذا ندارند . مقدار غذایی که جوجه ها در 4هفته اول مصرف می نمایند450 تا 500 گرم است که به مرور بر مقدار آن افزوده می شود . میزان رشد در سنین مختلف یکنواخت نیست  به طوریکه رشد تا سن 7تا8 هفتگی سریع و در 14تا 15 هفتگی به حداکثر می رسد . جنس نر نسبت به ماده ها ضریب مصرف بالاتری را دارد . چربیها و هیدروکربنها منابع اصلی انرزی در آنها محسوب می شود . غذای بوقلمون تا 8 هفتگی آردی و بعد به صورت پلت می باشد  .جیره های غذایی :1- پرورشیجیره های مخصوص اهداف پرورشی به صورت زیر هستند :برای سنین 1 تا6 هفتگی ( با 25 تا28 در صد پروتئین خام ) ، برای سنین 7 تا29 هفتگی (حداقل 14     در صد پروتئین خام ) ، از بدو تخمگذاری (حداقل 15 درصد پروتئین ) .2- پرواریجیره های پرواری برای جوجه  ها (باحداقل 28 درصد پروتئین خام )جیره  غذایی برای بوقلمونهای پرواری در 3 گروه :با حداقل  23% ، با حداقل 18%  و با حداقل 14% پروتئین .این نوع تقسیم بندی صرفه جویی در مصرف پروتئین کاهش اختلالات متابولیکی خشک ماندن بستر کمتر شدن ضعف پا هزینه کمتر تا3% و تناسب غذا با سن پرنده را به دنبال دارد . هدف اصلی در پروار بندی دستیابی...

در این پاورپوینت به بوقلمون پرداخته شده است پاورپوینت بوقلمون

       نوع فایل power point قابل ویرایش 18 اسلاید قسمتی از اسلایدهاتاریخچه اهلی شدن :بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند .اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو  می باشد .  ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 میلادی بوقلمون را به اروپا برد .دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در ار.پا و آمریکا چنین توجیه می گردد . گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیرو ازنقطه نظرکارکردی درتغذیه بسیاربا اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه گوشت گوساله های بسیار جوان بدون چربی است .امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می توای آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا به صورت کالباس و سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود .نگهداری بوقلمونها تنها به چهار دیواری سالنها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است .تغذیه :جوجه ها مانند سایر طیور در 24...

پاورپوینت بوقلمون نمايشگاه ملي شدن صنعت نفت پاورپوینت بوقلمون نقد و بررسی معنويت مدرن و عرفانهاي کاذب پاورپوینت بوقلمون مسائل سیاسی جهان اسلام پاورپوینت پاورپوینت تأثیر تمدّن اسلامی بر تمدّن غربی پاورپوینت پاورپوینت پدافند غير عامل در حوزه دامپزشكي پاورپوینت پاورپوینت تجزیه وتحلیل از بیداری اسلامی در کشور تونس پاورپوینت پاورپوینت آخرین وضعیت جنوب سودان پاورپوینت پاورپوینت سمینار بررسی مراحل و روند تولید و انتشار خبر پاورپوینت پاورپوینت ساختار اجرائي دولت در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران پاورپوینت پاورپوینت دوره آموزش دستورالعمل پلمب گذاري وسايل توزين و سنجش پاورپوینت بوقلمون جریان شناسی سیاسی ایران دوره مشروطه طلبان تا دوره اصولگرایان پاورپوینت پاورپوینت جریان شناسی سیاسی پاورپوینت بوقلمون اصول و مبانی قدرت و سیاست پاورپوینت پاورپوینت حماسه سياسي بايدها و نبايدها پاورپوینت بوقلمون بررسی وتحلیل انقلاب اسلامی ایران پاورپوینت پاورپوینت اندیشه های سیاسی شهید مطهری پاورپوینت بوقلمون مبانی و سیر اندیشه سیاسی امام و مباحث مهم آن پاورپوینت بوقلمون اصول اساسی اندیشه سیاسی امام خمینی و رهبر معظم انقلاب اسامی پاورپوینت پاورپوینت سوژه یابی در رسانه های خبری پاورپوینت پاورپوینت رشته تحصیلی دانش آموزان و آیندۀ ی میهن اسلامی پاورپوینت بوقلمون نظریات تربیتی و مکاتب فلسفی پاورپوینت پاورپوینت چگونه آموزش علوم با روش مبتنی بر تدریس اعضای گروه (TMTD) امکان پذیر است پاورپوینت پاورپوینت بازيهاي بومي و محلي پاورپوینت پاورپوینت اوقات فراغت و جهانگردی پاورپوینت بوقلمون رفتار جمعی پاورپوینت پاورپوینت توانبخشی پاورپوینت پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک پاور پاورپوینت پوینت نقش بازی در تربیت کودکان پاورپوینت پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی) پاورپوینت بوقلمون انواع خشک کن ها پاورپوینت پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل پاورپوینت بوقلمون پنیر و انواع آن پاورپوینت بوقلمون آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت بوقلمون مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت بوقلمون چارچوب معلمی پاورپوینت بوقلمون نفوذ و تعامل اجتماعی پاورپوینت پاورپوینت توليد شكلات و تافي پاورپوینت بوقلمون میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری) پاورپوینت بوقلمون آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت بوقلمون شیرین کننده های غذایی پاورپوینت بوقلمون راه سازی پاورپوینت بوقلمون داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها پاورپوینت پاورپوینت کودک آزاری پاورپوینت بوقلمون نظریه گشتالت پاورپوینت بوقلمون کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت بوقلمون طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) پاورپوینت بوقلمون معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر) پاورپوینت بوقلمون خلاقیت و نوآوری در مدیریت پاورپوینت بوقلمون اندازه گیری نیرو گشتاور و کرنش پاورپوینت پاورپوینت تبدیل آنالوگ به دیجیتال پاورپوینت پاورپوینت بیماری های ناشی از عوامل فیزیکی پاورپوینت پاورپوینت گازها و بخارات پاورپوینت پاورپوینت ذرات یکسان پاورپوینت بوقلمون مکانیک کوانتومی در فضای فاز پاورپوینت بوقلمون مکانیک آماری سامانه های بر هم کنشی: روش میدان های کوانتیده پاورپوینت پاورپوینت تکانه زاویه ای پاورپوینت: پاورپوینت مدلسازي تجربي  قابليت شناسائي پاورپوینت پاورپوینت Drude’s classical theory کسب پاورپوینت درامسایت اتوماتیک در فروش فایل پاورپوینت پاورپوینت شیرین کننده های غذایی پاورپوینت پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) پاورپوینت بوقلمون توانبخشی پاورپوینت بوقلمون طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی) پاورپوینت پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان پاورپوینت پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction) پاورپوینت پاورپوینت انواع خشک کن ها پاورپوینت بوقلمون تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت بوقلمون طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر) پاورپوینت بوقلمون رادیولوژی پاورپوینت پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده پاورپوینت بوقلمون مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت پاورپوینت پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت بوقلمون فرایند تولید سوسیس و کالباس پاورپوینت پاورپوینت قهوه پاورپوینت بوقلمون عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن پاورپوینت پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها پاورپوینت بوقلمون حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود پاورپوینت پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي پاورپوینت پاورپوینت توليد شكلات و تافي پاورپوینت بوقلمون خط تولید بیسکویت

پاورپوینت بوقلمون

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 18 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

تاریخچه اهلی شدن :

بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند .

اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو  می باشد .  ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 میلادی بوقلمون را به اروپا برد .

دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در ار.پا و آمریکا چنین توجیه می گردد . گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیرو ازنقطه نظرکارکردی درتغذیه بسیاربا اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه گوشت گوساله های بسیار جوان بدون چربی است .

امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می توای آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا به صورت کالباس و سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود .

نگهداری بوقلمونها تنها به چهار دیواری سالنها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است .

تغذیه :

جوجه ها مانند سایر طیور در 24 ساعت اول نیازی به غذا ندارند . مقدار غذایی که جوجه ها در 4هفته اول مصرف می نمایند450 تا 500 گرم است که به مرور بر مقدار آن افزوده می شود . میزان رشد در سنین مختلف یکنواخت نیست  به طوریکه رشد تا سن 7تا8 هفتگی سریع و در 14تا 15 هفتگی به حداکثر می رسد . جنس نر نسبت به ماده ها ضریب مصرف بالاتری را دارد . چربیها و هیدروکربنها منابع اصلی انرزی در آنها محسوب می شود . غذای بوقلمون تا 8 هفتگی آردی و بعد به صورت پلت می باشد  .

جیره های غذایی :

1- پرورشی

جیره های مخصوص اهداف پرورشی به صورت زیر هستند :

برای سنین 1 تا6 هفتگی ( با 25 تا28 در صد پروتئین خام ) ، برای سنین 7 تا29 هفتگی (حداقل 14     در صد پروتئین خام ) ، از بدو تخمگذاری (حداقل 15 درصد پروتئین ) .

2- پرواری

جیره های پرواری برای جوجه  ها (باحداقل 28 درصد پروتئین خام )

جیره  غذایی برای بوقلمونهای پرواری در 3 گروه :

با حداقل  23% ، با حداقل 18%  و با حداقل 14% پروتئین .

این نوع تقسیم بندی صرفه جویی در مصرف پروتئین کاهش اختلالات متابولیکی خشک ماندن بستر کمتر شدن ضعف پا هزینه کمتر تا3% و تناسب غذا با سن پرنده را به دنبال دارد . هدف اصلی در پروار بندی دستیابی به گوشت بیشتر باضریب مصرف کمتر است .

 

فهرست مطالب و اسلایدها

تاریخچه اهلی شدن :

تقسیم بندی بر حسب وزن :

تولید گوشت :

آيا گوشت صورتي بوقلمون سالم است ؟

 آيا اين گوشت صورتي سالم است ؟

چرا رنگ گوشت بوقلمون روشن تر از گوشت گوساله است ؟

چه چيزي سبب مي شود يك گوشت كاملا" پخته شده صورتي شود؟

جیره های غذایی :

تغذيه

توصیه هایی در مورد بوقلمون


nbsp nbsp nbsp حداقل 14nbsp nbsp 14nbsp nbsp nbsp هفتگی حداقل 14nbsp بدو تخمگذاری حداقل تا29 هفتگی حداقل خام برای سنین پرواری برای جوجهnbsp nbsp nbsp گوشت بوقلمون پروتئین خام اهلی شدن تقسیم بندی برای سنین اسلایدهاتاریخچه اهلی درصد پروتئین سالم است بوقلمون پروتئین غذایی هفتگی حداقل صورتي پرنده پرواری تقسیم گوساله






سایر محصولات :

پاورپوینت نمايشگاه ملي شدن صنعت نفت


پاورپوینت نقد و بررسی معنويت مدرن و عرفانهاي کاذب


پاورپوینت مسائل سیاسی جهان اسلام


پاورپوینت تأثیر تمدّن اسلامی بر تمدّن غربی


پاورپوینت پدافند غير عامل در حوزه دامپزشكي


پاورپوینت تجزیه وتحلیل از بیداری اسلامی در کشور تونس


پاورپوینت آخرین وضعیت جنوب سودان


پاورپوینت سمینار بررسی مراحل و روند تولید و انتشار خبر


پاورپوینت ساختار اجرائي دولت در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران


پاورپوینت دوره آموزش دستورالعمل پلمب گذاري وسايل توزين و سنجش


پاورپوینت جریان شناسی سیاسی ایران دوره مشروطه طلبان تا دوره اصولگرایان


پاورپوینت جریان شناسی سیاسی


پاورپوینت اصول و مبانی قدرت و سیاست


پاورپوینت حماسه سياسي بايدها و نبايدها


پاورپوینت بررسی وتحلیل انقلاب اسلامی ایران


پاورپوینت اندیشه های سیاسی شهید مطهری


پاورپوینت مبانی و سیر اندیشه سیاسی امام و مباحث مهم آن


پاورپوینت اصول اساسی اندیشه سیاسی امام خمینی و رهبر معظم انقلاب اسامی


پاورپوینت سوژه یابی در رسانه های خبری


پاورپوینت رشته تحصیلی دانش آموزان و آیندۀ ی میهن اسلامی


پاورپوینت نظریات تربیتی و مکاتب فلسفی


پاورپوینت چگونه آموزش علوم با روش مبتنی بر تدریس اعضای گروه (TMTD) امکان پذیر است


پاورپوینت بازيهاي بومي و محلي


پاورپوینت اوقات فراغت و جهانگردی


پاورپوینت رفتار جمعی


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت


پاورپوینت اندازه گیری نیرو گشتاور و کرنش


پاورپوینت تبدیل آنالوگ به دیجیتال


پاورپوینت بیماری های ناشی از عوامل فیزیکی


پاورپوینت گازها و بخارات


پاورپوینت ذرات یکسان


پاورپوینت مکانیک کوانتومی در فضای فاز


پاورپوینت مکانیک آماری سامانه های بر هم کنشی: روش میدان های کوانتیده


پاورپوینت تکانه زاویه ای


پاورپوینت: مدلسازي تجربي  قابليت شناسائي


پاورپوینت Drude’s classical theory


کسب درامسایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود


پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاورپوینت خط تولید بیسکویت



تگ ها :nbsp nbsp nbsp حداقل 14nbsp nbsp 14nbsp nbsp nbsp هفتگی حداقل 14nbsp بدو تخمگذاری حداقل تا29 هفتگی حداقل خام برای سنین پرواری برای جوجهnbsp nbsp nbsp گوشت بوقلمون پروتئین خام اهلی شدن تقسیم بندی برای سنین اسلایدهاتاریخچه اهلی درصد پروتئین سالم است بوقلمون پروتئین غذایی هفتگی حداقل صورتي پرنده پرواری تقسیم گوساله
سایر محصولات