پاورپوینت امولسیون های غذایی - دانلود کامل
پاورپوینت امولسیون های غذایی
پاورپوینت امولسیون های غذایی

پاورپوینت امولسيون هاي غذايي

       نوع فایل power point قابل ویرایش 13 اسلاید قسمتی از اسلایدهاامولسيون هاي غذايي از دير باز و حتي قبل از زماني كه انسان...

پاورپوینت امولسيون هاي غذايي پاورپوینت امولسیون های غذایی

دانلود        نوع فایل power point قابل ویرایش 13 اسلاید قسمتی از اسلایدهاامولسيون هاي غذايي از دير باز و حتي قبل از زماني كه انسان شروع به فرآوري واد غذايي كند وجود داشته اند به عنوان مثال شير يك امولسيون/ كلوئيد طبيعي است كه در آن يك قطره چربي توسط غشاي گلبول چربي احاطه و پايدار شده است كره و بعضي از سس هاي ابتدايي اولين مواد غذايي بودند كه براي بهبود طعم و كمك به فرآيند پخت مورد استفده قرار گرفتند امولسيون كننده هاي طبيعي مانند پروتئين ها و فسفوليپيدهايي شير و تخم مرغ اولين تركيباتي بودند كه به صورت عمودي مورد استفاده قرار مي گرفتند توسعه تكنولوژييهاي غذايي مصنوعي شد. امولسيون كننده ها به دو صورت يوني و غير يوني هستند كه خود گروهي يوني شامل سه نوع كاتيوني، آنيوني و آمفوتري مي باشد عيب اصلي امولسيون كننده هاي يوني اين است كه مي توانند با يونهاي مختلف وارد واكنش شده و تشكيل كمپلكس داده كه در نتيجه قدرت امولسيون كنندگي را كاهش مي دهد برعكس ظرفيتي وارد واكنش نمي شوند از اين نظر به ميزان وسيعي در صنايع غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند.كاربرد امولسيفايرامولسيفايرها كاربرد بسيار گسترده اي در صنايع غذايي و محصولات كنسروي دارا مي باشد اين مواد را ميتوان بر اساس نقشي كه در مواد غذايي ايفا مي كنند به انواع مختلف نظير امولسيفاير پايدار كننده، دتوجنت (شوينده) بهبود دهنده كريستاليزاسيون، كف كننده، مرطوب كننده، روان كننده و مواد كمپلكسي دهنده طبقه بندي كرد امولسيفايرها معمولاً‌خواص سطحي موادي را كه با آنها تماس دارند را تغيير مي دهند لذا به عنوان سورفاكتانت عمل مي نمايند مولكول امولسيفاير يا سورفاكتانت از دو بخش آب دوست و چربي دوست تشكيل شده است موقعي كه روغن و آب با هم مخلوط مي شوند امولسيفايرها در سطح مشترك تجمع يافته به طوري كه بخش هيدروفيل آنها در فاز آبي و بخش ليپوفيل آنها در فاز چربي جهت گيري مي كنند و همچون تخم مرغ پلي بين دو فاز ارتباط برقرار مي نمايند امولسيفايرها داراي انواع طبيعي و مصنوعي هستند تخم مرغ، گوشت و خردل و سويا مثالهايي از غذاهاي حاوي امولسيفاير طبيعي مي باشند. فهرست مطالب و اسلایدهامقدمهكاربرد امولسيفايرامولسيفايرهاي مورد استفاده در...

در این پاورپوینت به امولسیون های غذایی پرداخته شده است پاورپوینت امولسیون های غذایی

       نوع فایل power point قابل ویرایش 13 اسلاید قسمتی از اسلایدهاامولسيون هاي غذايي از دير باز و حتي قبل از زماني كه انسان شروع به فرآوري واد غذايي كند وجود داشته اند به عنوان مثال شير يك امولسيون/ كلوئيد طبيعي است كه در آن يك قطره چربي توسط غشاي گلبول چربي احاطه و پايدار شده است كره و بعضي از سس هاي ابتدايي اولين مواد غذايي بودند كه براي بهبود طعم و كمك به فرآيند پخت مورد استفده قرار گرفتند امولسيون كننده هاي طبيعي مانند پروتئين ها و فسفوليپيدهايي شير و تخم مرغ اولين تركيباتي بودند كه به صورت عمودي مورد استفاده قرار مي گرفتند توسعه تكنولوژييهاي غذايي مصنوعي شد. امولسيون كننده ها به دو صورت يوني و غير يوني هستند كه خود گروهي يوني شامل سه نوع كاتيوني، آنيوني و آمفوتري مي باشد عيب اصلي امولسيون كننده هاي يوني اين است كه مي توانند با يونهاي مختلف وارد واكنش شده و تشكيل كمپلكس داده كه در نتيجه قدرت امولسيون كنندگي را كاهش مي دهد برعكس ظرفيتي وارد واكنش نمي شوند از اين نظر به ميزان وسيعي در صنايع غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند.كاربرد امولسيفايرامولسيفايرها كاربرد بسيار گسترده اي در صنايع غذايي و محصولات كنسروي دارا مي باشد اين مواد را ميتوان بر اساس نقشي كه در مواد غذايي ايفا مي كنند به انواع مختلف نظير امولسيفاير پايدار كننده، دتوجنت (شوينده) بهبود دهنده كريستاليزاسيون، كف كننده، مرطوب كننده، روان كننده و مواد كمپلكسي دهنده طبقه بندي كرد امولسيفايرها معمولاً‌خواص سطحي موادي را كه با آنها تماس دارند را تغيير مي دهند لذا به عنوان سورفاكتانت عمل مي نمايند مولكول امولسيفاير يا سورفاكتانت از دو بخش آب دوست و چربي...

پاورپوینت پاورپوینت روستای عنصرود پاورپوینت روستای غذايي سار پاورپوینت غذايي روستای جوقان بزرگ پاورپوینت امولسيون روستای امند پاورپوینت غذايي روستای کلجاه پاورپوینت هاي روستای جیغه پاورپوینت غذايي مونوگرافی روستای یاسه چاه پاورپوینت پاورپوینت روستای سفید کمر پاورپوینت هاي شناخت و طراحی معماری روستا ( روستای زین آباد) پاورپوینت امولسيون طرح هادي روستاي کتبان پاورپوینت پاورپوینت روستاي ساتللو پاورپوینت پاورپوینت طرح هادی روستای قاضی جهان پاورپوینت غذايي روستا شادآباد پاورپوینت امولسيون روستای دین آباد پاورپوینت امولسيون روستای پارام پاورپوینت پاورپوینت روستای بیرق پاورپوینت پاورپوینت روستای بنیس      پاورپوینت پاورپوینت روستای اوشتبین پاورپوینت امولسيون روستای اشتبین پاورپوینت امولسيون روستای شانجان پاورپوینت پاورپوینت بررسي و شناخت روستاي  دیزج تکیه پاورپوینت هاي مورچه (انسان،طبیعت،معماری) پاورپوینت پاورپوینت مرگ ستارگان (انسان ،طبیعت ،معماری) پاورپوینت پاورپوینت کوه (انسان طبیعت معماری)  پاورپوینت غذايي آزمایشگاه بیو شیمی کسب هاي درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل پاورپوینت هاي روانشناسی احساس و ادراک پاورپوینت امولسيون توانبخشی پاورپوینت امولسيون توليد شكلات و تافي پاور غذايي پوینت نقش بازی در تربیت کودکان پاورپوینت امولسيون طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی) پاورپوینت غذايي انواع خشک کن ها پاورپوینت امولسيون پنیر و انواع آن پاورپوینت امولسيون نظریه گشتالت پاورپوینت امولسيون شیرین کننده های غذایی پاورپوینت پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت هاي آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت پاورپوینت راه سازی پاورپوینت غذايي نفوذ و تعامل اجتماعی پاورپوینت امولسيون طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت هاي داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل پاورپوینت امولسيون چارچوب معلمی پاورپوینت امولسيون اهمیت و نقش جنگل ها پاورپوینت غذايي آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت هاي طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) پاورپوینت هاي میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری) پاورپوینت امولسيون کودک آزاری پاورپوینت هاي كاخ هشت بهشت اصفهان پاورپوینت هاي مديريّت استراتژیک در ورزش پاورپوینت امولسيون عوامل موثر برتوسعه تربیت بدنی و ورزش بانوان جمهوری اسلامی ایران پاورپوینت امولسيون حادثه در ورزش کوهنوردی پاورپوینت غذايي جام جهاني فوتبال پاورپوینت هاي تقاضا در ورزش: شواهد پاورپوینت پاورپوینت بیومکانیک فنون ورزشی پاورپوینت امولسيون آناتومي انساني پاورپوینت غذايي آسيب هاي مچ پا پاورپوینت غذايي چگونگی حفظ و نگهداری اماکن ورزشی پاورپوینت غذايي مدیریت برگزاری بازیهای المپیک (مطالعه موردی تحلیل المپیک پکن 2008) دانلود پاورپوینت نمونه برنامه سالانه بر اساس طرح تعالی مدرسه سال تحصیلی 96-97 کسب هاي درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل پاورپوینت غذايي شیرین کننده های غذایی پاورپوینت پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت امولسيون روانشناسی احساس و ادراک پاورپوینت امولسيون طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) پاورپوینت پاورپوینت توانبخشی پاورپوینت هاي طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی) پاورپوینت پاورپوینت بیودیزل (Bio diesel) پاورپوینت پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان پاورپوینت غذايي انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction) پاورپوینت غذايي انواع خشک کن ها پاورپوینت غذايي تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) پاورپوینت هاي طرح مرمت کاخ گلستان (تهران) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه) پاورپوینت امولسيون طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی) پاورپوینت امولسيون معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر) پاورپوینت غذايي تاریخچه سنتهای ازدواج در قبل وبعد از اسلام پاورپوینت غذايي سیاه چاله های فضایی پاورپوینت غذايي رادیولوژی پاورپوینت امولسيون نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده پاورپوینت پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت پاورپوینت پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا پاورپوینت هاي داروخانه خصوصي سينا پاورپوینت غذايي فرایند تولید سوسیس و کالباس پاورپوینت هاي قهوه پاورپوینت پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن

پاورپوینت امولسيون هاي غذايي

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل power point

 

قابل ویرایش 13 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها

امولسيون هاي غذايي از دير باز و حتي قبل از زماني كه انسان شروع به فرآوري واد غذايي كند وجود داشته اند به عنوان مثال شير يك امولسيون/ كلوئيد طبيعي است كه در آن يك قطره چربي توسط غشاي گلبول چربي احاطه و پايدار شده است كره و بعضي از سس هاي ابتدايي اولين مواد غذايي بودند كه براي بهبود طعم و كمك به فرآيند پخت مورد استفده قرار گرفتند امولسيون كننده هاي طبيعي مانند پروتئين ها و فسفوليپيدهايي شير و تخم مرغ اولين تركيباتي بودند كه به صورت عمودي مورد استفاده قرار مي گرفتند توسعه تكنولوژييهاي غذايي مصنوعي شد. امولسيون كننده ها به دو صورت يوني و غير يوني هستند كه خود گروهي يوني شامل سه نوع كاتيوني، آنيوني و آمفوتري مي باشد عيب اصلي امولسيون كننده هاي يوني اين است كه مي توانند با يونهاي مختلف وارد واكنش شده و تشكيل كمپلكس داده كه در نتيجه قدرت امولسيون كنندگي را كاهش مي دهد برعكس ظرفيتي وارد واكنش نمي شوند از اين نظر به ميزان وسيعي در صنايع غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند.

كاربرد امولسيفاير

امولسيفايرها كاربرد بسيار گسترده اي در صنايع غذايي و محصولات كنسروي دارا مي باشد اين مواد را ميتوان بر اساس نقشي كه در مواد غذايي ايفا مي كنند به انواع مختلف نظير امولسيفاير پايدار كننده، دتوجنت (شوينده) بهبود دهنده كريستاليزاسيون، كف كننده، مرطوب كننده، روان كننده و مواد كمپلكسي دهنده طبقه بندي كرد امولسيفايرها معمولاً‌خواص سطحي موادي را كه با آنها تماس دارند را تغيير مي دهند لذا به عنوان سورفاكتانت عمل مي نمايند مولكول امولسيفاير يا سورفاكتانت از دو بخش آب دوست و چربي دوست تشكيل شده است موقعي كه روغن و آب با هم مخلوط مي شوند امولسيفايرها در سطح مشترك تجمع يافته به طوري كه بخش هيدروفيل آنها در فاز آبي و بخش ليپوفيل آنها در فاز چربي جهت گيري مي كنند و همچون تخم مرغ پلي بين دو فاز ارتباط برقرار مي نمايند امولسيفايرها داراي انواع طبيعي و مصنوعي هستند تخم مرغ، گوشت و خردل و سويا مثالهايي از غذاهاي حاوي امولسيفاير طبيعي مي باشند.

 

فهرست مطالب و اسلایدها

مقدمه

كاربرد امولسيفاير

امولسيفايرهاي مورد استفاده در مواد غذايي

نحوه تشكيل امولسيونها

مكانيززم هاي مربوط به ناپديداري امولسيون ها

كاربرد امولسيفايرها در شير و فرآورده هاي آن

كاربرد امولسيفايرها در فرآورده هاي قنادي و شكلات

بيوامولسيفايرها و كاربرد آنها در صنعت

تقسيم بندي امولسيفاير از نظر ساختماني شيميايي

عملكرد امولسيفايرها در مواد غذايي


nbsp nbsp nbsp مورد استفاده قرار مواد كمپلكسي دهنده كننده روان كننده مرطوب كننده روان كمپلكسي دهنده طبقه كننده مرطوب كننده nbsp nbsp امولسيون كننده مواد غذايي تخم مرغ مورد استفاده وارد واكنش استفاده قرار كننده هاي شده است غذايي امولسيون كننده امولسيفايرها امولسيفاير طبيعي استفاده كاربرد تشكيل






سایر محصولات :

پاورپوینت روستای عنصرود


پاورپوینت روستای سار


پاورپوینت روستای جوقان بزرگ


پاورپوینت روستای امند


پاورپوینت روستای کلجاه


پاورپوینت روستای جیغه


پاورپوینت مونوگرافی روستای یاسه چاه


پاورپوینت روستای سفید کمر


پاورپوینت شناخت و طراحی معماری روستا ( روستای زین آباد)


پاورپوینت طرح هادي روستاي کتبان


پاورپوینت روستاي ساتللو


پاورپوینت طرح هادی روستای قاضی جهان


پاورپوینت روستا شادآباد


پاورپوینت روستای دین آباد


پاورپوینت روستای پارام


پاورپوینت روستای بیرق


پاورپوینت روستای بنیس     


پاورپوینت روستای اوشتبین


پاورپوینت روستای اشتبین


پاورپوینت روستای شانجان


پاورپوینت بررسي و شناخت روستاي  دیزج تکیه


پاورپوینت مورچه (انسان،طبیعت،معماری)


پاورپوینت مرگ ستارگان (انسان ،طبیعت ،معماری)


پاورپوینت کوه (انسان طبیعت معماری) 


پاورپوینت آزمایشگاه بیو شیمی


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت توليد شكلات و تافي


پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت پنیر و انواع آن


پاورپوینت نظریه گشتالت


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت راه سازی


پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل


پاورپوینت چارچوب معلمی


پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)


پاورپوینت کودک آزاری


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت مديريّت استراتژیک در ورزش


پاورپوینت عوامل موثر برتوسعه تربیت بدنی و ورزش بانوان جمهوری اسلامی ایران


پاورپوینت حادثه در ورزش کوهنوردی


پاورپوینت جام جهاني فوتبال


پاورپوینت تقاضا در ورزش: شواهد


پاورپوینت بیومکانیک فنون ورزشی


پاورپوینت آناتومي انساني


پاورپوینت آسيب هاي مچ پا


پاورپوینت چگونگی حفظ و نگهداری اماکن ورزشی


پاورپوینت مدیریت برگزاری بازیهای المپیک (مطالعه موردی تحلیل المپیک پکن 2008)


دانلود نمونه برنامه سالانه بر اساس طرح تعالی مدرسه سال تحصیلی 96-97


کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل


پاورپوینت شیرین کننده های غذایی


پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک


پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت توانبخشی


پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)


پاورپوینت بیودیزل (Bio diesel)


پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان


پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)


پاورپوینت انواع خشک کن ها


پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


پاورپوینت طرح مرمت کاخ گلستان (تهران) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)


پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)


پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)


پاورپوینت تاریخچه سنتهای ازدواج در قبل وبعد از اسلام


پاورپوینت سیاه چاله های فضایی


پاورپوینت رادیولوژی


پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده


پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت


پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا


پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا


پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس


پاورپوینت قهوه


پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن



تگ ها :nbsp nbsp nbsp مورد استفاده قرار مواد كمپلكسي دهنده كننده روان كننده مرطوب كننده روان كمپلكسي دهنده طبقه كننده مرطوب كننده nbsp nbsp امولسيون كننده مواد غذايي تخم مرغ مورد استفاده وارد واكنش استفاده قرار كننده هاي شده است غذايي امولسيون كننده امولسيفايرها امولسيفاير طبيعي استفاده كاربرد تشكيل
سایر محصولات